Miért éppen mi?Röviden: Mert szaktudásunkra már közel 18 éve számíthatsz. Mert hisszük, hogy csak akkor leszel elégedett a kerékpároddal, ha szakszerű segítséget kaptál ahhoz, hogy a lehető legjobban dönts. Fontosnak tartjuk, hogy minden kérdésedre választ kapj, ami felmerülhet egy kerékpár vásárlásánál, vagy ha boldog kerékpár tulajdonos vagy, akkor tudjunk segíteni a megfelelő karbantartással, szaktanácsadással.

Kerékpár Vásárlás

T alán az egyik legnehezebb döntés a megfelelő kerékpár kiválasztása. "Jó méretet választok? Biztosan ez a kerékpár a legjobb választás?", " 10 évre szeretnék kerékpárt venni, nem havonta cserélgetni", " Azt szeretném, ha nem kellene állandóan szervizbe járkálni vele". Ismerős gondolatok? A legtöbb ember elhamarkodja a döntését, és csupán megnézi hol tudna a legolcsóbban kerékpárt vásárolni. Mi úgy hisszük, egy ilyen döntéshez sokkal több információra van szükség, és valódi kézzelfogható segítségre.

Hogy a tőlünk lehető legtöbbet nyújtsuk, kizárólag csakis minőségi kerékpárt árulunk megfizethető áron. Kerékpár őrültként megszállottan érdeklődünk minden iránt, ami kapcsolatos a bringákkal. Ha megkérdeznélek te kitől vennél kerékpárt, egy öltönyös bankártól, vagy egy kerékpáros sportolótól, kit választanál?

Az M&M Bike 18 évvel ezelőtt azért jött létre, hogy a hivatásunkból éljünk meg, ne pedig egy megélhetési szakmaként teljenek a mindennapjaink.

Egy kerékpár vásárlás nem ér véget azzal, hogy megvettük a nekünk való kétkerekűt, és már csak hajtani kelljen. Mindegy, hogy közlekedési eszközként, vagy hobbiból használjuk kerékpárunkat, karbantartás hiányában a legjobb minőségű, kerékpár is könnyen beadhatja a kulcsot. Csakúgy mint az autóknál, a használatból eredendő kopásokkal számolni kell.

Ebben tudnunk segíteni neked, a szervizünkben. Hiszen nem csak a legkisebb "belsőcserés" munkákat vállaljuk el, hanem komoly nagy generált is véghez viszünk a kerékpárodon ha szükséged van rá. "Amíg nincs baja, addig felesleges elvinni a szervizben" Hányszor hallottuk már ezt. A végkifejlet szinte mindig az lett, hogy egy vagyonba került a javítás a karbantartás hiánya miatt. Ne feledjük, ha nem mosunk fogat soha, nem rögtön fognak kiesni a fogaink..... de később..... ;)


Összességében számíthatsz ránk, ha kerékpárról van szó szinte minden témában, hiszen mi is szeretünk kerékpározni, mi is átéljük azt a plusz kerékpáros érzést, amit neked is nyújt egy kirándulás, egy verseny, vagy egy komoly edzés. Ezért hisszük azt, hogy velünk bármikor tudsz egy jó beszélgetést folytatni arról, ami neked is egy fontos dolog az életedben.... A Kerékpárodról.

"Kóstolj bele a jövőbe"

"Bringával is vonzóan"

A z egyik kedvenc kerékpármárkánk a Németországban összeszerelt Cube kerékpárok. Talán azért is szeretjük ennyire ezt a márkát, mert minden apró részre figyeltek a tervezők, így ha az összképet vesszük alapul, nem csak a váz festése és színvilága az, ami egyedivé teszi a kerékpárt, hanem az a részletesség, hogy minden kiegészítő alkatrészt, mint pl. a kulacstartó, ugyanolyan színkombinációval meg lehet vásárolni a kerékpárra. Eze igaz a ruházatra, fejvédőkre és a legtöbb kiegészítőre. Szerintünk a meggyőző összkép mindig az apró részletekből áll össze.

Ami pedig a Technikát illeti, a Cube az élmezőnyben jár a technikai fejlesztésekkel, a vázaik masszívságával, amit a saját szemünkkel tapasztaltunk a Cube Európában a legnagyobb tesztlaborjában. Mindezt a konkurencia áraitól nem drágábban. A jelen pillanatban kijelenthetjük, hogy ár/érték arányában az egyik legjobb választás a Cube mint márka. De ha ezek a szempontok nem is lennének fontosak a szemedben, az utcán, ha Cube kerékpárt látnak az emberek, sokszor fognak összesúgni a hátad mögött " Láttad azt a gyönyörű bicajt?"