parallax background

Gondolj a téli biciklizésre is!

Kerékpáros Ruházat – Kell? Ha igen, milyen?
2016-11-03
Miért érdemes kerékpáros cipőt használni?
2016-11-16

A kerékpár télen is lehet ideális közlekedési eszköz, valamint azok, akiknek lételemük a bringázás, nem nagyon bírják ki anélkül hosszú hónapokig.

 
A mennyiben a kültéri kerékpározást választod, ajánljuk ruházati választékunkat. Technikai öltözékkel magasfokú kényelemben tudsz bringázni, vagy akár egyes darabokat más sportágakhoz, pl. futáshoz, korcsolyázáshoz, is használhatod. A számos technológiával készülő darabok közül ki tudod választani a számodra megfelelő kialakítású az eső- és szélállóságot tekintve, nem kihagyva magát a jó kinézetet.

Emellett a technológiák széles palettája által kifejezetten a hőmérséklethez tudod válogatni a ruhadarabokat. Tudod, van az a mondás, hogy nincsen rossz időjárás sportoláshoz, csak nem megfelelő öltözet, ez a mondás a magyarországi időjárásra illik is. :) Ha a ruházat megvan már, és pl. munka után érnél rá edzeni, vagy csak este indulnál haza, akkor semmiképpen ne indulj el lámpa nélkül, hiszen sajnos egy pár hónapig 5 óra után már "éjjeli" tekerések várnak rád.


 
I gényeidtől függően számos lámpát tudunk nyújtani. Lámpakészletünket feltöltöttük, kínálatunk az apró, 2 LED-es, láthatóságot szolgáló villogóktól egészen az akciós Cateye lámpáig terjed, amely 1200 Lumen fényerővel világítja meg előtted az utat. Ha mégsem érzed a késztetést egy gladiátori erőfeszítésre, hogy a hideg hőmérséklettel küzdj, akkor az otthoni edzőgörgőket neked találták ki.

A mágnes- illetve folyadékellenállásos görgőkkel rendesebb, intervallumos edzéseket végezhetsz. Az interneten találhatsz mindenféle edző-videót, ami pl. visszaszámolja az időt, az intervallumokat jelzi és még egy kis segítséget is nyújt a kitartásban, például a felpörgető háttérzenékkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük